Šta znači sanjati učenika?

Ako u snu vidite učenika, to simbolizuje blagostanje. Moguće je da će neko od ljudi sa kojima ste bliski postići veliki uspijeh. Bićete srećni kao da se radi o vama i pružićete mu/joj nesebičnu podršku. 


Drago vam je što ste okruženi vrijednim ljudima na koje možete da se ugledate i koji su dokaz da se trud i rad zaista isplate.

Kada sanjate da ste vi đak, to označava novi početak. Vjerovatno ćete donijeti odluku da promijenite fakultet, posao ili vezu u kojoj se više ne osećate dobro. U početku vam neće biti lako jer je pored loših stvari bilo i onih koje su vam pružale osećaj sigurnosti.

Sanjati da tučete đaka implicira da vas očekuju brige. Verovatno imate djete koje će uskoro krenuti u školu ili se već nalazi u nezgodnim godinama koje vam zadaju probleme. Uprkos vašim pokušajima da mu/joj se približite i postavite kao osoba u kojoj može naći prijatelja, nećete naići na očekivanu reakciju niti ćete zadobiti njegovo poverenje.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli đaka ili ga imate u porodici, to je sigurno uticalo na vas.

Definicija učenika
Učenik je djete koje ide u osnovnu ili srednju školu i može imati od 6 do 19 godina.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar