Šta znači sanjati daske?

Ako u snu slažete daske na gomilu, to znači da ćete upornošću doći do cilja. Vodite se izrekom da i put od hiljadu milja počinje prvim korakom. 


Trudite se da svemu što započnete poklonite pažnju i da radite savesno i kvalitetno. Vaš stav i karakter vam ne dozvoljavaju da odustanete što će vam omogućiti da ostvarite sve što ste zamislili.

Kada sanjate da pilite ili testerišete daske, to upozorava na nevolju. Moguće je da će u firmi u kojoj radite nastupiti loš period u kome će doći do otpuštanja ili kašnjenja plate. 

Pošto imate velike troškove, bićete primorani da radite nekoliko poslova u isto vreme i da pronađete dodatni izvor zarade koji bi vama i vašoj porodici omugućio pristojne uslove za život.

Sanjati daske koje život znače implicira da radite na sebi. Po završetku školovanja nastavili ste da učite i širite vaše vidike. Volite da ste informisani i uvek nađete vremena da se kulturno uzdižete.

Ukoliko imate decu, trudite se da ih usmerite i da ih naučite da cene prave vrednosti u životu.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ako ste skoro slagali ili testerisali daske, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija daske
Daska ima više značenja, od kojih su neka: dugačak, širok i pljosnat komad drveta koji se dobija piljenjem, drveni kuhinjski pribor za sečenje hrane, daska za surfovanje i drugo.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar