Šta znači sanjati kafu?


Ako u snu pijete kafu, to ukazuje da vam je dosadno. Moguće je da u narednom periodu nećete imati nikakvih obaveza zbog čega ćete vrijeme provoditi sa ljudima koji vam nisu naročito dragi radeći stvari koje nisu tipične za vas. 


Među njima biće i ogovaranje bliskim osoba koje će vam, kada saznaju, zameriti na indiskrenosti.



Sanjati da kuvate kafu implicira da očekujete posetu. Verovatno će kod vas doći neko koga ne viđate često, ali uprkos tome, uvek se lepo ispričate i imate osećaj kao da ste bliskiji nego pre. 

Potrudićete se da ga/je što bolje ugostite i da nadoknadite sve ono što ste propustili. Ukoliko postoji mogućnost da duže ostane u vašem gradu, učinićete sve da se oseća kao kod svoje kuće.



Kada u snu meljete kafu, to označava svađu sa partnerom/partnerkom. Imaćete osećaj da vas voljena osoba opterećuje nevažnim stvarima i da vam prebacuje zbog svega što kažete ili uradite. Pokušaćete da otvoreno sa njom porazgovarate ukazujući joj na bespotrebne sukobe kojima komplikujete vaše živote i vezu ili brak.



Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro kuvali, pili ili mleli kafu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.


Definicija kafe
Kafa je biljka koja pripada porodici broćeva i od čijeg se ploda priprema istoimeni napitak.

Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar