Šta znači sanjati aerodrom?

Kada u snu vidite aerodrom, to označava da ćete otići na daleko putovanje. Već neko vrijeme pravite planove da obiđete destinacije koje ste oduvjek željeli da vidite. 


Moguće je da ste imali dosta problema, pa će vam putovanje doći kao melem na ranu. Poželjet ćete da se odmorite i zaboravite na surovu realnost kojoj ćete kad-tad morati da se vratite. Imat ćete mogućnost da ostanete u inostranstvu da radite i živite. 

Vjerovatno ćete upoznati osobu koja će poželiti da ima ozbiljnu vezu sa vama. Naći ćete se pred teškom odlukom da li da ostanete u nepoznatom ili da se vratite. Uspomene iz prošlosti vam neće dati mira i nećete biti sigurni da li ste spremni da započnete život daleko od porodice i ljudi do kojih vam je stalo.

Ako sanjate da ste na aerodromu, to je simbol mira i blagostanja. Poslije burnog perioda koji ste teško izdržali, doći će bolje vrijeme za vas. Sa mukom ćete se izboriti za vašu sreću i nećete dozvoliti drugima da je ugroze. Ponovo ćete biti u stanju da se radujete sitnicama i da živite život punim plućima. Ako ste se skoro razveli ili raskinuli vezu, uživaćete u slobodi i činjenici da vam partner nije potreban po svaku cijenu. Shvatit ćete da je tačno kada kažu da je bolje biti sam nego u lošem društvu.

Definicija aerodroma
Aerodrom je površina na kojoj se nalaze staze za polijetanje, slijetanje, smještaj i voženje vazduhoplova. Namjenjeni su vojnom i civilnom vazdušnom saobraćaju.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar