Petrović: Široki nam je ostao dužan, ali nije lako igrati protiv Želje

Trener FK Željezničar Slavko Petrović izrazio je na današnjoj konferenciji za medije spremnost svoga tima pred utakmicu polufinala Kupa BiH koja se u srijedu odigrava protiv NK Široki Brijeg.


"Ekipa se osvježila, a danas u šest sati imamo trening u Međugorju. Startamo protiv jednog protivnika koji nam je ostao dužan. Mi ćemo pokušati da izvučemo povoljan rezultat koji nam daje nadu za ulazak u finale. 

Široki u zadnjih nekoliko ukamica igra kvalitetno, pogotovo u fazi napada. Ali protiv nas nije lako igrati, zato mislim da ćemo odraditi kvalitetnije i u defanzivi i u ofanzivi“, kazao je Petrović. 

On je podsjetio da je Široki Brijeg "štedio igrače" i da su sada svi svježi, ali je naglasio kako ništa ne mora da znači te da je najbitniji način igranja fudbalera Željezničara. 

Kada je u pitanju sastav Petrović je kazao kako postoji pitanje jednog beka, a da će Zeba, koji je imao bolove po potrebi popiti tabletu. Igrač Darko Marković je kazao kako se ciljevi Željezničara znaju te da Plavi uvijek idu na pobjedu. 

"Podsjetit ću vas na taj njihov poraz i mi sada idemo maksimalno da odigramo dobru utakmicu i naravno – da se vratimo sa pozitivnim rezultatom. O derbiju ne razmišljamo jer je ovo polufinale Kupa i ono je sad najbitnije", zaključio je Marković. Susret počinje u 18:00 sati.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar