Pamela Anderson odgovorila na glasine da je u vezi s Assangeom

Bivša zvijezda serije "Baywatch" Pamela Anderson posjetila je osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea u Ekvadorskoj ambasadi u Londonu. 


Pamela Anderson je odgovorila na pisanje pojedinih tabloida da se zabavlja s osnivačem WikiLeaksa Julianom Assangeom, kazavši da "svi zaslužuju ljubav". Assange od 2012. godine živi u političkom egzilu u Ekvadorskoj ambasadi u Londonu. 

Prema određenim navodima, Assange i Anderson su se prvi put sreli 2014. godine, kada je poznatu glumicu u ambasadu uvela dizajnerica Vivienne Westwood. 

Na upit o glasinama da su njih dvoje u vezi, Anderson je odgovorila: "Julian Assange pokušava osloboditi svijet obrazovanjem. To je romantična borba - volim ga zbog toga". 

Istakla je da razumije radoznalost u vezi s njihovim odnosom te da bi to moglo skrenuti pažnju na njegovu situaciju, ali da ne želi govoriti o privatnim detaljima. "Recimo samo da svi zaslužuju ljubav", istakla je Pamela Anderson. 

Opisujući svoj odnos sa Assangeom kao "izazovan" zbog okolnosti, Anderson je rekla da prilikom susreta pričaju o svijetu. "On je vrlo dobar učitelj. 

Julian je jedan od meni omiljenih ljudi. On je izbjeglica. On je možda najpoznatija izbjeglica našeg vremena, popularan zbog progona", kazala je glumica za People.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar