Sve spremno za sutrašnje otvaranje Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa

Sve je spremno za sutrašnje otvaranje Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa u parku Hastahana - potvrdili su organizatori. 


Glasnogovornica Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa Alisa Čajić-Drmać kaže da će Market biti otvoren uz tamburaše, muziku, veselje i uz tradicionalno "paljenje" jelke koja je ovaj put još veća. 

 - Ove godine sve je veće i lokacija i prostor i sadržaj, pa i jelka koja ima 15 metara i upalit će je gradonačelnik Grada Sarajeva Ivo Komšić - kazala je Čajić - Drmać. 

Istakla je da Grad Sarajevo već šest godina daje podršku Sarajevo Holiday marketu, a ove godine podršku je dala i Općini Centar. Načelnik Općine Centar Sarajevo Nedžad Ajnadžić zajedno s dogradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom i predstavnicima organizatora obišli su jučer novu lokaciju Coca-Cola Sarajevo Holiday marketa u parku Hastahana. 

- Vjerovali smo u ovu lokaciju, ali sada kada je sve postavljeno još više nas je oduševila i sigurno je da će tako biti i s posjetiteljima - navela je Čajić-Drmać. Organizatori su pozvali sve građane na sutrašnje otvaranje. -Ovo jeste događaj za građane i male i velike. 

Sutra će biti otvorena i Coca Cola kućica. Bit će i Djeda Mraz i djeca će se moći zabavljati. Svi punktovi i sadržaji, izuzev Addiko klizališta sutra će biti otvoreni, kazala je Čajić - Drmać. Ove godine je jedan od noviteta i klizalište koje se prostire na 400 kvadratnih metara, a koje će biti besplatno za sve posjetitelje. Klizalište će biti otvoreno 9. decembra. Coca-Cola Sarajevo Holiday market će trajati do 14. januara 2017. godine.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar