Pravi razlog zašto muškarci vole pozu „doggy style“

Koja je omiljena poza u seksu muškarcima nije nikakav misterij jer kad bi morali birati sigurno je da bi se većina muškaraca odlučila za „doggy“. 


Zašto to mislimo? 

Odgovor je jednostavan – za njih je to savršena poza. Momci u ovoj pozi ne vide apsolutno niti jednu manu. Donekle shvaćamo i zašto – dobro je za njihova leđa, relativno je sigurno, postoji niz suptilnih, ali vrlo važnih varijacija koje pozu održavaju zanimljivom, ali najbitnije? 

To je poza za jednostavan i besprijekoran seks bez ikakvih tereta. Činjenica je da je seks kompliciran i nerijetko neuredan. Tu je znojenje, neobično oglašavanje, nedostatak zraka, grčevi u nogama i niz poza koje funkcioniraju za samo jednog partnera. Lista se nastavlja, ali primijetite kako „doggy“ jednostavno nema ništa od toga. Pa, osim ako imate problema s koljenima, ne postoji razlog zbog kojega baš ta poza ne bi zauzela pobjedničko mjesto. 

Za muškarce, ona je idealna, bez previše dodirivanja, bez poljubaca, čisti seks. Druga stvar koju je bitno naglasiti je ta da postoji ogromna razlika između vođenja ljubavi i seksa i, iako se momci ne bi žalili kad bi ih zamolili da u ovoj pozi s njima vodite ljubav, tu pozu ipak preferiraju za čisti seks, bez previše intimnosti koju, budimo iskreni, volimo onda kad svojem odnosu odlučimo posvetiti malo više pažnje od brzinskog seksa koji je previše nebitan da bi se za njega skidale majice. 

Nadalje, muškarci su vizualna bića – vole ovu pozu jer im ona dopušta pogled na vlastito tijelo, pogled na vaše, baš kao i na samu penetraciju, pogled koji većinu ljudi itekako uzbuđuje. Pitate se zašto onda ne vole i „cowgirl“? Vole i tu pozu, ali ona je sex-y. "Doggy" je čisti seks.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar