Zvanično pušten u rad prvi bh. portal grupne kupovine

Zvanično je pušten u rad prvi bh. portal namijenjen za grupnu kupovinu zdravstvenih i medicinskih usluga i proizvoda www.crv.ba, sa sloganom "U zdravoj jabuci, zdrav je i crv". 



Kako je saopćeno, njihova misija je da korisnicima pruže lakši pristup zdravstvenim i medicinskim uslugama kao i proizvodima. Crv.ba je prvi bh. portal koji kupcima nudi jeftiniji i lakši pristup zdravstvu i medicinskim uslugama i proizvodima. 

Projektom je planirano da usluge portala www.crv.ba budu dostupne svim gradovima Bosne i Hercegovine. U tom smislu Crv.ba obuhvata saradnju za očuvanje i unapređenje zdravlja, sprečavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, blagovremeno liječenje, zdravstvenu njegu, rehabilitaciju oboljelih i povrijeđenih te stjecanja znanja i navika o zdravom načinu života. 

- Svaka osoba ima pravo na zdravstvenu zaštitu i na mogućnost ostvarivanja najvišeg mogućeg nivoa zdravlja, kao što je navedeno i u Zakonu o zdravstvenoj zaštiti te mnogim drugim propisima donesenim na osnovu tog zakona - navodi Tim Crv.ba.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar