Kako na pravi način početi novu vezu?

Kako kažu da je svaki početak za bilo šta u životu bitan tako je bitan i u ljubavnom odnosu pogortovu ako je to sa nekim do koga Vam je stalo i kome je stalo do Vas, tako da je jako bitno da na početku budete jako pažljivi jer je to nešto što se pamti.

U koliko ste neko vrijeme sami i prošao je period tugovanja, a željni ste pažnje to je očit dokaz da ste spremni za vezu, ali u koliko ste nedavno raskinuli morate se zapitati da li ste dovoljno tugovali i dali sebi oduška, da novi partner nebi bio samo utjeha. Bitno je znati šta je to što tražite od nove veze, jer ako ste u potrazi samo za zabavom, onda to vaš novi partner mora znati. Komunikacija je ključna za svaku vezu, potrebno je da budete iskreni i da ništa ne krijete.

Ne bi bilo loše da za početak budete samo prijatelji kakobi vidjeli da li Vam nova osoba u životu odgovara i da li postoje nepremostive razlike, prije nego krenete u vezu, jer je prijateljstvo prije veze na neki način i ključ za bolju vezu. 

Kada i krenete i postante partneri na početku je bitno da imate period navikavanja (koji naravno ne traje dugo) i da svako ima vremena za sebe, svoju porodivu i prijatelje da u startu ne bi došlo do gušenja i brzog prekida.
Share on Google Plus

0 komentari:

Objavi komentar